Seuraa itsekästä jupinaa ja tyytymätöntä marmatusta perheen aikuista miessukupuolikasta kohtaan. Herkkänahkaiset voivat siirtyä jo muualle lukemaan.
Miten ihmeessä voi vauvan hoito olla miehelle niin vastenmielistä. Eilen Potkuri oli koko illan kauhean huomionkipeä. En saanut mitään tehtyä. Kun asiaa ukolle valitin, niin ainoa vastaus oli että anna huutaa vaan. No annoin vauvan sitten yöllä huutaa vaan, kun ajattelin että isäkin voisi välillä reagoida, mutta ei. Aamulla ei auttanut edes vaikka poistuin huoneesta. Mies vain veti tyynyä korvan päälle ja jatkoi koisaamista.
Alkaa tää yksinhuoltajuus hiljalleen riittää. Jos miestä ei kiinnosta oman poikansa hoito nyt, niin ei se lapsi varmaan kiinnosta sitten vanhempanakaan. Joten ihan hyvin voisi muuttaa muualle asumaan. Ei ainakaan tarvitsisi huolehtia kahdesta lapsesta. Ainiin, mutta eihän Potkuri ole hänen lapsensa, näin mies on lausunut jo useaan otteeseen, epäillen isäehdokkaiksi kaikkia miessukupuolisia joita sillä paikkakunnalla asui jossa oltiin siitoksen aikaan.Juu ei ole sinun lapsesi, niin mitä s**tanaa vielä tässä talossa asut. Minähän olin kylän prostituutti sillä aikaa kun sinä olit muualla töissä, idiootti. Kehtaakin epäillä, ei taida tajuta että loukkaa, vaikka tähän kohtaan mies tietenkin sanoo että vitsi,vitsi.
Niin ja se vaipanvaihto. On niiiin vaikeaa käyttää kestovaippaa ja jo sen kertakäyttövaipankin vaihto on olevinaan SUURI UROTYÖ. Se on kuule juippi arkipäivää, ja saat oppia tekemään sitä useammin jos meidän kanssa haluut olla. Ah unohdin ettet rakasta minua enää. Näinhän sanoit kaksi viikkoa ennen vauvan syntymää. Halusit vaan lapsen kanssani, et halunnut että teen lapsen jonkun muun kanssa, mutta et kuitenkaan rakasta minua enää. No kummasti kelpaa valmiiksi laitettu ruoka, pestyt vaatteet, siivottu koti ja p**luakin olet koko ajan vonkaamassa, mutta etsi h**vetissä itsellesi joku jota rakastaa. Tai taitaa sulla joku olla jo, kun et enää tule kotiin töistä ennen kuutta.
Vaan mikäs mulla on tässä ollessa, kehtaankin valitella väsymystä ym. Eihän tuo lapsen hoito voi väsyttää. Saa olla kotona koko päivän ja tujottaa vaika telkkaria. Ei jaksa tuota edes kommentoida.