Jaa, niin ne viikot hurahtaa. Enää kolme viikkoa laskettuun aikaan. Minä yritän tässä epätoivoisesti saada kouluhommia tehtyä ennen synnytystä, niin ei tarvi sitten enää huolehtia valmistumisesta kun Potkuri on maailmassa.
    Ramses-kissa tuli kotiin sunnuntai-iltana. Oli ollut siis kateissa kolme viikkoa ja yhden päivän. Oltiin jo tulevan isän kanssa luovuttu toivosta nähdä kissaa enää ikinä. Monet itkut itkin kun kotiin ajoin ja yritin tienvierustoja tähyillä mahdollisten raatojen varalta :,(. Mutta siellä se sitten oven takana naukui hulluna. Paino oli noin kaksi kiloa ja kissa ihan luuta ja nahkaa. Nyt se jo jaksoi tänään jo vähän leikkiä muitten kissojen kanssa ja muutenkin on piristynyt, eli eiköhän se siitä. Montakohan elämää sillä meni tuolla reissulla?
    Akvaariossa kalatkin vaan lisääntyy. Kunhan saadaan kaikkien kalojen lajit selville, niin kerron asiasta enemmän. Vaan on se silti kaunis ja kaloja voisi ihailla kaiket illat. Kun imetystuoli tulee niin siitä on sitten varmaan hyvä  katsella kalasia.
    Ei voi mitään, pakko palata takaisin kirjoituksen pariin, jatketaan kun olen päässyt koulusta eroon.